Как да получите Apex Legends Battle Pass за половината от цената чрез EA Origin Access

Битката на Apex Legends може да бъде пусната по всяко време. Цената за бойния пропуск ще бъде 950 Apex Coins, според случайното изтичане на информация в Origin, където изтекоха подробности за предстоящата легенда „Octane“ и Battle Pass.

За да получите боен пропуск в Apex Legends, можете или да платите $9,99 по време на играта, за да получите 1000 Apex монети, ИЛИ можете да се абонирате за EA Origin Access Basic за един месец само за $4,99 и да получите безплатни 1000 apex монети заедно с изключителна значка и епика кожа за Flatline. Можете да анулирате абонамента в рамките на един месец. Това е 100% легитимен начин да получите допълнителни неща в Apex Legends с по-малко разходи.

Как да получите боен пропуск на Apex Legends чрез EA Origin Access

  1. Вземете базов абонамент за EA Origin Access:
    • НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР: Ако играете Apex Legends на компютър, абонирайте се и вземете месечен абонамент от EA Origin Access Basic като използвате акаунта на EA, който използвате, за да играете играта.
    • Xbox One: Ако играете на Xbox, вземете месечен абонамент от EA Access Basic чрез Microsoft Store, като използвате акаунта на EA, който е свързан с вашия Xbox акаунт.
  2. Стартирайте Apex Legends на вашата система и ще бъдете посрещнати с екран с подробности за артикулите, които сте получили с вашия абонамент за EA Origin Access. Ако не го виждате, уверете се, че сте влезли със същия акаунт в EA, който сте използвали, за да получите абонамента за Origin Access Basic.
  3. Ако не искате да запазите абонамента, анулирайте го веднага, като отидете на тази връзка на вашия компютър. За потребители на Xbox, преминете към секцията за абонаменти във вашия акаунт в Xbox/Microsoft, за да анулирате абонамента за EA Access.
  4. Когато Respawn стартира бойния пропуск за Apex Legends, използвайте 1000 Apex монети, които сте получили чрез абонамента за Origin Access, за да закупите бойния пропуск.

Това е.