iOS 13.4 поддържа ли мишка за iPhone?

Разбира се, че не

Apple пусна актуализацията на iOS 13.4 за iPhone и iPadOS 13.4 за iPad устройства с нови функции като споделяне на папки в iCloud Drive, нови Memojis и поддръжка на мишка и тракпад в iPad.

Въпреки това, много потребители са объркали „Поддръжка на мишката“ като функция и за iPhone. Ако сте дошли тук с надеждата, че iOS 13.4 има поддръжка на мишката за iPhone, съжаляваме, че разбиваме сърцето ви, но iOS 13.4 няма такава функция.

Може да успеете да сдвоите Bluetooth мишка с вашия iPhone. Но няма да работи. iPhone не получава настройката „Trackpad & Mouse“ в iOS 13.4, както iPad прави с актуализацията на iPadOS 13.4.

За да ви обясним с пример, свързахме нашата Bluetooth мишка Logitech M720 Triathlon към нашите iPhone и iPad устройства чрез Bluetooth. Можете да видите екранната снимка по-долу на iPhone, свързан с мишката, в настройките на Bluetooth.

Въпреки това, показалецът на мишката няма да се покаже на екрана след свързване на мишката към iPhone. И ако отидем до Настройки » Общи, няма настройка за „Тракпад и мишка“ на iPhone.

На iPad с iPadOS 13.4, когато мишка е свързана към iPad, се появява настройката за „Trackpad & Mouse“. Настройки » Общи екран.

Поддръжката на мишката на iPhone така или иначе няма смисъл. И не смятаме, че Apple ще го добави, освен ако не се създава устройство „iPhone Pro Max Plus“.